Hirdetés

Comic-Con 2017 - hivatalosan is készül a Spawn reboot

|

A karaktert megalkotó Todd McFarlene a Comic-Conon vetett véget az eddigi bizonytalanságnak és találgatásoknak azzal, hogy bejelentette: jön az új Spawn film!

Hirdetés

Már jó ideje hallhattuk Todd McFarlane szájából, hogy elkészül a Spawn reboot, amit egy kisebb költségvetésű, keményebb horror/thriller elegyként képzelt el, de az 1997-es, élőszereplős képregényadaptáció újraindítása azóta sem akart megvalósulni. A karaktert megálmodó McFarlane a tavalyi New York-i Toy Fair eseményen arról beszélt, hogy végzett a forgatókönyv megírásával, ami 183 oldal lett, de ebből valószínűleg lefarag majd és 140 lesz a vége, mert a producerek általában a 120 oldalas szkripteket kedvelik. McFarlane azt is elárulta, hogy szeretné ő megrendezni a filmet egy szerényebb költségvetésből és bízik abban, hogy minél előbb megkezdhetik a Spawn reboot munkálatait. A hivatalos megerősítésre a legújabb Comic-Conig kellett várni. 

Hirdetés

McFarlane bejelentette, hogy ő és produkciós cége, a McFarlane Films partnerséget kötött Jason Blummal és vállalkozásával, a Blumhouse Productionsszel, hogy elkészülhessen a Spawn reboot. A Blumhouse elsősorban az alacsony büdzséből készített horrorok finanszírozását részesíti előnyben, amelyek így is nagy bevételt tudnak termelni (ilyen például a Paranormális jelenségek széria, az Insidious részek, a Széttörve, a Tűnj el! vagy éppen A bűn éjszakája filmek). A forgatókönyv az lesz, amit McFarlane elkészített és a rendezői pozíciót is ő tölti be. Emiatt nem is csoda, hogy a készítők sokkalta inkább horrort ígérnek, mint akciót, ami egy bevallottan R-kategóriás projektet jelent. 

Remélhetőleg a Spawnnak is bejön majd az, ami Deadpoolnak és Logannek. A rajongók ki vannak már éhezve egy minőségi feldolgozásra, szóval rajtuk nem fog múlni a siker. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.