Hirdetés

Comic-Con 2017 - Star Trek: Discovery előzetes és izgalmas adalékok

|

Végre mozgásban is látjuk Jason Isaacs Lorca kapitányát és megtudtuk, hogy a főhős valójában Spock fogadott testvére. Kurtzman szerint tartják magukat a kánonhoz.

Hirdetés

Hamarosan elstartol szeptember végén az első kizárólag online streamelt Star Trek sorozat, a CBS All Access zászlóshajója, amelyet a világ többi részén a Netflixnek hála fogunk tudni követni. A főszerepben Sonequa Martin-Green (The Walking Dead), aki Michael Burnham karakterét alakítja. Burnham egy ember nő, akit Sarek - azaz Spock apja - nevelt fel fogadott lányaként. Bepillantást kapunk Sarek életébe is ilyenformán. Később a főhős Georgeou kapitány (Michelle Yeoh) szárnyai alá kerül és nagyon úgy néz ki az előzetesek alapján, hogy a klingonokkal háborús konfliktust idéz elő, amelyért elítélik. Valószínűleg nem kevés idő elteltével lép be a képbe Lorca kapitány (Jason Isaacs), aki az eddig megszokott kapitányokhoz képest némileg karcosabb lesz és felkeresi Burnhamet, hogy a segítségét kérje a háború lezárásához. 

Hirdetés

A klingonokat a készítők az eddigiekhez képest is tovább szeretnék árnyalni a sorozatban és az is kiderült, hogy a jeleneteik végig klingonul lesznek, felirattal. 
Saru hadnagyról (Doug Jones) megtudtuk, hogy a kelpian fajhoz tartozik, amelynek tagjai szülőbolygóján folyamatos menekülésre vannak kényszerítve az uralkodó faj által, ezért igen érzékenyen észlelik a fenyegető veszélyhelyzeteket. Az első kelpian, aki a Csillagflottában szolgál. 

A készítők már hagyományosnak nevezhetően nagy hangsúlyt fektetnek az egyenlőségre és diverzitásra, így Dr. Hugh Culber, orvosi főtiszt (Wilson Cruz) és Stamets hadnagy (Anthony Rapp) egy párt fognak alkotni. 
A sorozat nem epizódonkénti történetekből áll majd, mint azt korábban megszokhattuk, hanem az évadon átívelő, összefüggő és fordulatos cselekménnyel rendelkezik. 

Az alábbiakban a Netflix előzetest nézhetitek meg, az Űrszekerek blog jóvoltából magyar felirattal:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.