Hirdetés

Comic-Con 2017 - újabb Szellemirtók-film jöhet

|

Ivan Reitman nem engedi el a szellemeket.

Hirdetés

Ivan Reitman, az eredeti Szellemirtók-filmek rendezője is ott volt a Comic-Conon, ahol természetesen arról beszélt, hogy bizonyisten tervben a reboot folytatása, vagy bármi más, amit el lehet nevezni Szellemirtók-nak. 

Hirdetés

Nyilatkozata szerint a rendező alig hiszi el, hogy még mindig játsszák egyes mozik az új Szellemirtókat (tudom, tudom: rajta kívül sokan vannak így vele) és bizony szentül meg van győződve arról, hogy valamilyen formában, de jön majd egy újabb Szellemirtók-film. Hogy milyen formában? Arról nemigen van tudomásunk, de az író-rendező bizonyos benne, hogy a stúdió valami fantasztikusra készül.

Korábban volt már szó arról, hogy egy animációs film is van a stúdió tarsolyában (talán arra gondol?), de ugyanígy lehet szó arról, hogy folytassák a Melissa McCarthy-féle szériát, valamint az sincs kizárva, hogy ismét rebootolják a dolgot. Senki nem lenne meglepve, ha erről lenne szó, hiszen annyi pénzt nem keresett Paul Feig filmje, hiába nem mondható olyan rossz filmnek, mint amilyennek sokan beállítják, vagy sokan rákészültek. Egy a biztos: a 2019-es időpont. Ekkor ismét el fogják érni valamilyen úton-módon, hogy az örökbecsű főcímdalt dúdolja mindenki fennhangon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.