Hirdetés

BRÉKING: Folytatást kap A klónok háborúja sorozat

|

Derült égből villámcsapásként jelentették be.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con második napján tartottak a Star Wars: A klónok háborúja tizedik évfordulója kapcsán egy panelt, amin a készítők a nagy sikerű, azonban 2013-ban hirtelen módon elkaszált animációs sorozat előtt tisztelegtek. Ennél többre nem is számítottak a jelenlévők, azonban az utolsó néhány percben levetítettek egy vadonatúj kedvcsinálót, a végén a "#CloneWarsSaved", vagyis "#KlónokHáborújaMegmentve" felirattal.

Hirdetés

A tömeg állva tapsolta meg a bejelentést, miszerint mégis megkapja a közeljövőben méltó lezárását a hatodik évadával félbehagyott széria. A történet A klónok támadása és A Sithek bosszúja című mozifilmek közötti klónháborús időszakot mutatja be, és várhatóan a folytatás egészen Palpatine főkancellár elrablásáig elkalauzolja majd a nézőket, ahonnan az előzménytrilógia zárása veszi fel a fonalat.

A megjelenés kapcsán megtudtuk, hogy tizenkét vadonatúj rész (ami a hetedik szezont fogja kitenni) a Disney hamarosan induló streaming szolgáltatásán lesz látható az eddigi évadokkal együtt. Ha titeket hasonlóan kellőképp felcsigáztak a hírek, akkor nézzétek meg az online is közzétett több mint kétperces kedvcsinálót az elkövetkezendő epizódokból, alatta pedig ráadásként még egy pofás plakátot is mutatunk a fent említett hashtaggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.