Hirdetés

Comic-Con 2018 - bejelentették az Annabelle 3. részét

|

Rendező és premierdátumunk is van hozzá.

Hirdetés

A New Line Cinema megtartotta a "Scarediego" nevű előadását a 2018-as Comic-Con első, egyfajta bemelegítőként elhíresült napján, ahol szó esett számos közeljövőben érkező horrorprojektjükről. Az előző két film sikerén felbuzdulva hivatalosan bejelentették, hogy elkészül az Annabelle 3, amelyet a korábbi felvonások és a szintén hatalmas népszerűségnek örvendő AZ forgatókönyvírója, Gary Dauberman fog írni és egyúttal rendezni is. 

Hirdetés

A történetről annyit már megtudhattunk, hogy Lorraine és Ed Warren paranormális kutatók otthonában fog játszódni, időben az első két Annabelle után, de még a Démonok között eseményei előtt. A címszereplő játékbabát elzárva tartják a filmekben már többször látott, elátkozott műtárgyakkal teli gyűjteményben, ám Annabelle-nek sikerül felfordulást okoznia és kiszemeli magának Warrenék tízéves lányát, Judyt.

A Démonok között univerzum atyjaként számon tartott James Wan természetesen produceri tisztséget fog betölteni a filmnél, amit úgy írt le az eseményen, mint egy Éjszaka a múzeumban, csak különböző horrorisztikus tárgyakkal. 

A produkciót 2019. július 3-án mutatják be az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.