Hirdetés

Comic-Con 2018 - nagyot szól az Aquaman előzetese

|

Csobbanjatok az első képsorokban!

Hirdetés

Ahogy azt korábban bejelentették, a Warner Bros. filmes panelján megérkezett a decemberben debütáló Aquaman első teljes értékű előzetese, ami elkalauzol bennünket Atlantisz hét birodalmába, miközben vethetünk egy-egy pillantást a legtöbb szereplőre. James Wan rendezésének minden esélye megvan arra, hogy kiemelje a DC Bővített Univerzumot abból a gödörből, amibe számos megosztó vagy egyenesen gyenge fogadtatású filmjük taszította az elmúlt években, hiszen a kedvcsinálót elnézve a Aquaman képi világában és hangulatában szintén eltérőnek ígérkezik a legtöbb korábbi alkotástól.

Hirdetés

A címszereplő karaktert Az igazság ligája után visszatérő Jason Momoa kelti életre, akihez olyan további színészek csatlakoznak a filmben, mint Amber Heard (Mera), Nicole Kidman (Atlanna királynő, Arthur Curry édesanyja), Patrick Wilson (a gonosz Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus király), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), valamint Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta). Rajtuk szinte biztosan nem fog múlni a produkció minősége, de azért elég jó pont Wan neve is, aki a méltán népszerű Démonok között univerzum atyja és az egyik, ha nem a legjobb Halálos iramban felvonás rendezője.

Nézzétek meg a rendkívül látványos, harcjelenetekben és megannyi különböző víz alatti teremtményben bővelkedő kedvcsinálót:

Az Aquaman 2018. december 20-án úszik be a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.