Hirdetés

Comic-Con 2018 - animációs film készül a Batman: Hush alapján

|

Az egyik legnépszerűbb Batman képregény is feldolgozásra kerül animációs formában.

Hirdetés

A Warner Bros. animációs részlege egymás után szállítja a filmeket, amelyekre általánosságban véve a minőség jellemző, így érthető, ha a rajongók kitörő örömmel fogadják, hogy az augusztus elején debütáló The Death of Superman után egy kultikus Batman képregényt dolgoznak fel. 

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a 2003-ban megjelent Hush, amelyet Jeph Loeb írt és Jim Lee rajzolt. A képregény a terebélyes Batman széria egyik legsikeresebb sztorija, amelyben számos ikonikus DC-karakter felbukkan - mint például Catwoman, Joker, Harley Quinn, Ra's al Ghul és Nightwing -, azonban a hangsúly mégsem rajtuk, hanem a rejtélyes címszereplőn van, aki a háttérből mozgatva az eseményeket próbálja tönkretenni Batman és Bruce Wayne életét. Nemrég ti is beszerezhettétek ezt a DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény részeként.

A Batman: Hush animációs film várhatóan 2019 nyarán jelenhet meg, de a stábbal kapcsolatban egyelőre nem történt bejelentés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.