Hirdetés

Comic-Con 2018 - traileren a Simpson család készítőjének új sorozata

|

A Netflix a San Diegó-i expón mutatta meg Matt Groening animációs sorozatát, amely a fantasy műfaj rajongóit fogja elszórakoztatni sajátos humorával.

Hirdetés

Matt Groening, a Simpson család és a Futurama atyja valami teljesen újba kezdett a Netflix támogatásával, ugyanis elkészítette a Disenchantment című animációs sorozatot, amely afféle fantasy-komédiaként írható le. 

Hirdetés

A Disenchantment története Dreamland középkori királyságában játszódik, főszereplője pedig a piás fiatal hercegnő, Bean (Abbi Jacobson - Broad City), akit egy vézna elf, Elfo (Nat Faxon - Cleveland Show) és a saját démona, Luci (Eric André - Úr keres hölgyet) követ. Nézzétek meg a Comic-Conra szánt első trailerben, hogy milyen kalandok várnak "hőseinkre": 

A tíz részes első szezon augusztus 17-én debütál a streaming szolgáltatón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.