Hirdetés

Comic-Con 2018 - folytatódik a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog

|

A Neil Patrick Harris és Nathan Fillion főszereplésével készült, Joss Whedon által dédelgetett online musical történetét képregény formájában mesélik tovább.

Hirdetés

Whedon még 2008-ban hozta össze a Dr. Horrible's Sing-Along Blog címre hallgató websorozatot, ami lényegében egy három részes musicalnek felel meg. A főbb szerepekben Neil Patrick Harrist (Így jártam anyátokkal), Nathan Filliont (Castle, Firefly, Serenity) és Felicia Day-t (The Guild) láthattuk, a minisorozat pedig az évek folyamán kultikussá vált. A sztori egy feltörekvő gonosz, Dr. Horrible (Patrick Harris) törekvéseiről szól, aki szeretné, ha elismernék romlottságát. Nem lehet teljes egy ördögi zseni nemezis nélkül, ezért Captain Hammer (Fillion) megpróbál neki mindenben keresztbe tenni. Kettejük ellenségeskedése közös szerelmük, Penny (Day) kegyeinek elnyerésében egészül ki. Kihagyhatatlan!

Hirdetés

A lelkes rajongóknak azóta minden apró információra összefut a nyál a szájukban, hát még ha megtudják, hogy tíz év után végre folytatódik a Dr. Horrible's Sing-Along Blog! Csak éppen nem sorozatként. Joss Whedon a Comic-Conon tartott 10. évfordulós panelen jelentette be a színészek társaságában, hogy írni fog egy egyrészes Dr. Horrible képregényt a Dark Horse együttműködésében, amely a Dr. Horrible: Best Friends Forever címet kapja és ismét felborul benne a status quo, ugyanis kiderül benne, hogy a kettejük közötti ellentét mindig is egy mély barátságból fakadt, most pedig egyesítik erejüket, hogy megmentsék a bajba került Hourglasst. 

A Dr. Horrible: Best Friends Forever november 14-én jelenik meg a Dark Horse kiadásában, Joss Whedon írásában, José Maria Beroy és Sara Soler rajzolásában.

Nyilván jobban örültünk volna a sorozat folytatásának, de a semmi helyett ez is megteszi, nemde? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.