Hirdetés

Comic-Con 2018 - előzetest kapott a legújabb Dragon Ball film

|

A Dragon Ball Super filmben visszatérnek Gokuék, akiknek minden erejükre szükségük lesz, ha szembe akarnak szállni Broly-val, kinek hatalma minden eddig látottat túlszárnyal.

Hirdetés

Az idei San Diegó-i Comic-Conon debütált a legújabb Dragon Ball film előzetese, ami a Dragon Ball Super: Broly nevet kapta. A film ott veszi fel a fonalat, ahol a Dragon Ball Super sorozat véget ért. A filmben megszólalnak majd a sorozatban megszokott szinkronszínészek is, mint Sean Schemmel és Christopher Sabat.

Hirdetés

A történetről annyit tudunk egyelőre, hogy főhőseinknek a korábban már látott Broly új formájával kell összemérniük az erejüket. Hogy ki is ez a Broly? Torijama Akira, az eredetei manga írója egy tweetben adott róla egy kis leírást, hogy tudjuk, mit is várjunk a filmtől. Ezt lentebb láthatjátok is. De előtte még itt a trailer: 

A Dragon Ball Super: Broly a december 14-i japán debütálás után 2019. januárjában lesz látható az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.