Hirdetés

Comic-Con 2018 - megérkezett az első kedvcsináló a Fear the Walking Dead folytatásához

|

Ez vár ránk a negyedik évad második felében.

Hirdetés

Miután a Fear the Walking Dead jelenlegi etapjának félévadzáró epizódjában kiszállt a sorozat főszereplője, Kim Dickens (Madison Clark), sokan kíváncsiak rá, hogy mit terveznek a készítők a későbbiekben a megmaradt túlélőkkel. Két hónapnyi spekulációt követően a San Diego Comic-Conon debütált előzetes végre ad néhány választ, amiből az is kiderül, hogy az állandó problémák mellett a szereplőknek ezúttal az anyatermészettel is szembe kell szállnia.

Hirdetés

A szériát Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Lennie James (Morgan Jones), Danay Garcia (Luciana Galvez), Jenna Elfman (Naomi), Maggie Grace (Althea) és Garret Dillahunt (John Dorie) képviselte az eseményen, akik miután jól megvitatták, hogy mire számítsunk az évad második felében, bemutatták az előzetest a panel méltó zárásaként. A videót már mi is megnézhetjük:

A Fear the Walking Dead a megszokott szünetét követően augusztus 12-én tér vissza a képernyőkre a negyedik szezon hátralévő epizódjaival, hogy egészen októberig ellásson minket zombikkal, amíg az anyasorozat - amihez még a nap folyamán szintén kapunk egy teljes értékű kedvcsinálót - át nem veszi a helyét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.