Hirdetés

Comic-Con 2018 - itt vannak az Iron Fist 2. évadának első képsorai és dátuma

|

De fény derült ezek mellett néhány izgalmas részletre is.

Hirdetés

Amilyen erősen indult, olyan lejtmenethez ért néhány darabjával a Marvel és a Netflix együttműködése, hiszen a Daredevil és a Jessica Jones kimagasló minősége után már Luke Cage kalandjaival sem volt mindenki elégedett, de a legnagyobb csalódásnak a rajongók és a kritikusok körében egyaránt az első Iron Fist szezon számított. A gyenge csaták, a felejthető történet és a nem túl meggyőző színészi játékok egyik legnagyobb áldozata a címszereplő volt, aki népszerűségben magasan eltörpült netflixes társai mellett - habár úgy tűnik, végre jó úton halad afelé, hogy ez ne így legyen: A Luke Cage legújabb évadában Finn Jones egy laza, mégis bölcs és szerethető Danny Randet szállított, ami a Comic-Conon látottak alapján a saját folytatásában sem lesz másképp.

Hirdetés

A Netflix prezentációját az elsőtől az utolsó percig az Iron Fist töltötte ki, a jelenlévők pedig több, elsősorban a harcokra fókuszáló részletet is megtekinthettek az elkövetkezendő epizódokból. A tweetek alapján az összecsapások koreográfiája messzemenően jobb az első évadban látottaknál, sőt, néhányan egészen odáig elmentek, hogy a Daredevilhez hasonlították a mozgások terén (mint megtudtuk, a folytatás harci koordinátora korábban a Fekete Párducon és a Creed: Apollo fián is dolgozott). 

Kiderült, hogy fontos szerephez jut az évad során Simone Missick karaktere a Luke Cage-ből, Misty Knight detektív, aki Colleen Winggel (Jessica Henwick) társulva a korábban már felvezetett, képregényes Daughters of the Dragont fogja alkotni. Az egyik klipben közösen rúgnak szét néhány hátsót, míg egy másikban a főhős a klasszikus zöld maszkjában szerepelt, amit a rajongók már régóta szerettek volna látni.

A színészgárdához újonnan csatlakozó Alice Eve egy Typhoid Mary nevű képregényes karaktert fog megformálni, akiről azt kell tudni, hogy egy tudathasadásos bérgyilkos, három különböző személyiséggel. 

Mindez szeptember 8-án vár ránk, hiszen akkor debütál a Netflixen az Iron Fist teljes második évada. A sorozathoz egyelőre csak egy nyúlfarknyi ízelítőt tekinthettek meg, de azt rögtön magyar feliratos változatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.