Hirdetés

Comic-Con 2018 - varázslatos a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei új előzetese

|

Ennél jobban nem is lehetne várni a folytatást.

Hirdetés

A Harry Potter-univerzum egyfajta előzményének számító pentalógia sorozat nyitódarabja, a Legendás állatok és megfigyelésük minden tekintetben nagy sikert aratott két évvel ezelőtt, ami amellett, hogy tökéletesen megállt a saját lábain, elég részletet is elhintett ahhoz a folytatás kapcsán, hogy izgatottan várja J.K. Rowling világának minden rajongója. A márciusban debütált első képsorok hűnek bizonyultak a komolyabb hangvételű produkció ígéretéhez, ezt pedig a Comic-Conra szánt legújabb előzetes sem cáfolja. Sőt.

Hirdetés

A történet központi bonyodalmát a fogságából megszökött címszereplő, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) biztosítja. Grindelwald azonnal hívek toborzásába kezd, de újdonsült törekvéseit nem nézi jó szemmel egykori barátja, Albus Dumbledore (Jude Law), aki Göethe Salmander (Eddie Redmayne) segítségét kéri a fekete mágus kézre kerítésében.

A folytatásban viszatérnek a Goldstein-nővérek, Tina és Queenie (Katherine Waterston és Alison Sudol), Jacob Kowalski (Dan Fogler), Credence Barbone (Ezra Miller), az újonnan érkezők között pedig ott lesz Göethe bátyja, Theseus (Callum Turner), egykori szerelme, Leta Lestrange (Zoe Kravitz), valamint a Bölcsek Köve feltalálója, Nicholas Flamel (Brontis Jodorowsky), akit szintén szemügyre vehetünk az előzetes végén.

A második felvonás vadonatúj képsorai még a korábbinál is több akciót, varázslatot, sötétséget és legendás állatot rejtenek magukban, amihez lejjebb görgetve még társul a minden fontosabb karaktert felsorakoztató hivatalos plakát.

A Legendás állatok - Grindelwald bűntettei november 15-én tér be a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.