Hirdetés

Comic-Con 2018 - a legfontosabb programok egy helyen

|

Az idei eseményre is megéri várni.

Hirdetés

Július 19-22. között kerül megrendezésre az év legjobban várt eseménye geek körökben, a San Diegó-i Comic-Con, ahol az elkövetkezendő négy napban annyi hír fog napvilágot látni a közelgő filmekből és sorozatokból, hogy a végén reményeink szerint ki sem látunk majd belőlük. Mielőtt holnap beindulna a banzáj, a következőkben pontokba szedve elolvashatjátok egyfajta izgalomfokozóként, hogy többek között mi mindenről számíthatunk érdemi újdonságokra, ráadásul a címek mellett a zárójeles részből azt is megtudhatjátok, mikor kerül sor az adott programokra magyar idő szerint.

Hirdetés

CSÜTÖRTÖK (JÚLIUS 19)

• New Line Cinema's "Scarediego" (06:30-07:30) A Warner Bros. leányvállalataként működő New Line Cinema egy külön prezentációval kedveskedik a horrorfilmek rajongóinak olyan idén és jövőre érkező produkcióikat fókuszba helyezve, mint Az apáca vagy az AZ 2. fejezete. Előbbiből szinte biztosan megkapjuk az első teljes értékű előzetest, ám mivel Pennywise csak jövő szeptemberben tér vissza, onnan legfeljebb egy hivatalos képre számítunk a felnőtt Vesztesek Klubjáról.  

• 20th Century Fox: The Predator (19:30-20:30) Shane Black rendező a színészgárda legjavával kiegészülve az ikonikus franchise ősszel érkező új fejezetét fogja népszerűsíteni. 

• Doctor Who panel (20:45-21:45) Az ősszel elstartoló új szezon kapcsán ez lesz a stáb legelső élő megjelenése. A következő évad bemutatja a legújabb és egyben az első női doktort Jodie Whittaker személyében, aki a készítőkkel bizonyára magával visz néhány meglepetést San Diegóba.

PÉNTEK (JÚLIUS 20)

• Marvel's Iron Fist panel (03:00-04:00) A Netflix szokás szerint ismét elhozza a szuperhőseit, a legnagyobb figyelem pedig értelemszerűen Danny Rand új kalandjára hárul majd, hiszen következőként az Iron Fist folytatása fog debütálni. A premierdátum bejelentése és az első előzetes biztosra vehető, de ha szerencsénk van, a Daredevil és a Punisher készülői folytatásai kapcsán sem hagynak minket újdonság nélkül.

• Young Justice: Outsiders panel (19:00-20:00) A producerek és a szinkronszínészek fogják képviselni a DC Universe streaming szolgáltatásra hamarosan érkező animációs sorozat új évadát. 

• AMC's Fear the Walking Dead panel (20:15-21:15) Egy kisebb szünet után augusztus 12-én startol a 4. évad második fele, amiről a készítők és a színészek fognak mesélni, és természetesen egy kedvcsinálót is bemutatnak majd az elkövetkezendőkre koncentrálva.

• AMC's The Walking Dead panel (21:15-22:15) Andrew Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira és Jeffrey Dean Morgan fogja képviselni a zombidráma októberben induló, jelentős változásokat ígérő 9. évadát az eseményen, és ahogy minden évben, úgy ezúttal is itt kapjuk meg az első előzetest hozzá.

• Star Trek: Discovery panel (22:30-23:30) 

SZOMBAT (JÚLIUS 21)

• Universal Pictures' Glass and Halloween (00:45-01:45) Az Universal is felvonultatja a legnépszerűbb közelgő filmjeit. A James McAvoy, Bruce Willis és Samuel L. Jackson főszereplésével jövő év elején debütáló Üveg első előzetese itt kerül levetítésre, majd teszik közzé az interneten is, de vélhetően David Gordon Green rendező is tartogat pár meglepetést a tarsolyában a Halloween kapcsán. 

• Bumblebee (02:00-03:00) A Paramount Pictures most először hozza el a legendás H csarnokba a Transformers franchise valamelyik darabját a Bumblebee személyében, amely a nemrég debütált első képsorok alapján valóban ígéretes alkotás, és kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal szolgálnak róla a hétvégén.

• Sony Pictures panel (03:15-04:15) A Sony is a nagyágyúkat veti be, a prezentáción ugyanis a Venom és a Pókember: Irány a Pókverzum című Marvel produkciók kapják a legnagyobb teret. Mindkettő kapcsán számíthatunk új videoanyagokra, plakátokra és persze pár új információra a stábtagok jóvoltából, illetve a Marvel Studios hiányában azt sem bánnánk, ha Tom Holland bejelentkezne a Pókember: Hazatérés folytatásának londoni forgatásáról pár exkluzív hírrel.

• Warner Brothers filmes panel (19:30-21:30) Az már most biztosra vehető, hogy a Warner fogja a legtöbb beszédtémát szolgáltatni a kétórás előadásával, ahol a fejlesztés alatt álló filmjeik jelentős részéhez kecsegtetnek majd tartalmakkal.  Jelen lesz a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei és a Godzilla: King of the Monsters,  vélhetően szó esik a Creed II. részéről, az Andy Serkis-féle Maugliról és A Lego kaland 2-ről, DC fronton pedig az Aquaman, a Shazam! és a Wonder Woman 1984 okozhat meglepetéseket. 

• Black Lightning panel (20:00-20:45)

• Krypton panel (21:00-21:50)

• The Gifted panel (23:30-00:15)

VASÁRNAP (JÚLIUS 22)

• Supergirl panel (00:30-01:15)

• Arrow panel (01:15-02:00)

• Legends of Tomorrow panel (02:00-02:45)

• Deadpool 2 (02:15-03:15)

• The Flash panel (02:45-03-30)

• Supernatural panel (19:30-20:30)

• Riverdale panel (20:45-21:45)

• FX' Légió panel (23:15-00:15)

Mint láthatjátok, szombat késő estétől egészen az esemény végéig a sorozatokon lesz a legfőbb hangsúly, miután az első néhány napban kipakolták a lapjaikat a stúdiók. Ezekhez nem is fűztünk megjegyzést, hisz vélhetően a többségük egy-egy előzetessel és casting infókkal fogja megörvendeztetni a rajongókat (az Arrow előadásán például nagy eséllyel kiderül, hogy ki fogja megformálni a nagy crossover eseményben bemutatkozó Batwomant, aki azt követően egy saját sorozattal folytatja pályafutását).

A holnap induló eseményt élőben fogjuk követni egész hétvégén, hogy első kézből, azonnal beszámolhassunk nektek a megannyi filmes és sorozatos újdonságról. Ajánljuk figyelmetekbe az oldal tetején található Comic-Con bannert, ahol mindent megtaláltok majd egy helyen, ezért akár a könyvjelzők közé is tanácsos lehet elmenteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.