Hirdetés

Comic-Con 2018 - hangulatos előzetesen a Shazam!

|

Csak mondd ki a varázsszót.

Hirdetés

Az idei uborkaszezont követően (2018-ban egyedül az Aquamant élvezhetik a DC rajongók decemberben) a jövő év már bővelkedni fog a Warner Bros. szuperhőseiben, aminek egyik fontos állomása 2019. áprilisára kitűzött Shazam! lesz. A Comic-Conon természetesen David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2.) filmje szintén képviseltette magát, és habár nem voltunk benne biztosak, hogy a jelenlévőknek szánt videoanyagot online is közzéteszik, szerencsére a stúdió megszánt minket, és milyen jó döntés volt!

Hirdetés

Az első képsorok az Aquamanhez hasonlóan egy jóval könnyedebb hangulatú filmet ígérnek Az acélember és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala komolyságához mérten, amely a fiatal Billy Batson (Asher Angel) közel sem hétköznapi történetét követi. A fiú egy nap találkozik a Djimon Hounsou által alakított Varázslóval, aki őt választja ki, mint emberfeletti hatalmának új birtokosát - ezek után Billy a "Shazam!" varázsszó kiáltásával bármikor egy valóságos szuperhőssé képes változni (ebben a formában Zachary Levi fogja életre kelteni), de mint azt az előzetes is mutatja, a Mark Strong által megformált Dr. Thaddeus Sivana gondoskodni fog róla, hogy ne csak csupa vidámság legyen ez az újonnan megszerzett hatalom.

Kattintsatok a friss és ropogós, háromperces előzetesért:

Mit szóltok a látottakhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.