Hirdetés

Comic-Con 2018 - izgalmas folytatást ígér a Star Trek: Discovery 2. évad előzetese

|

Több legendás karakter is tiszteletét teszi a folytatásban.

Hirdetés

Az Star Trek: Discovery legénysége hamarosan visszatér a 2017-ben útjára indult sorozat folytatásában, ami történetét illetően közvetlenül az első évad zárása után veszi fel a fonalat. A San Diego Comic-Conon debütált, elképesztően jól kinéző előzetesben szemügyre vehetjük többek között a stábhoz újonnan csatlakozó Anson Mount karakterét is, a vezetői tisztséget elfoglaló Christopher Pike-ot.

Hirdetés

Mount mellett A titkok könyvtárából és az első X-Men-trilógia Mystique-jeként ismert Rebecca Romijn szintén egy új szereplő lesz a második évadban, név szerint a Number One, akit az eredeti Trek széria pilot epizódjában Majel Barrett keltett életre. Ha ez nem lenne elég, az immár showrunnerré előléptetett Alex Kurtzman a panel során megerősítette, amire a lenti kedvcsináló erősen utal, hogy a folytatásban maga Spock, a Star Trek egyik leghíresebb karaktere is tiszteletét teszi, ám az ő castingjáról még nem hullott le a lepel.

A CBS bejelentette továbbá, hogy a Discovery 2019 elején esedékes új etapjára várva négy darab, egyenként 10-15 perc hosszú kisfilmet fognak bemutatni havi bontásban szeptembertől kezdődően, amelyek értelemszerűen a sorozat világát fogják bővíteni. Az egyik például Doug Jones közkedvelt karaktere, Saru eredetére fókuszál.

Nektek hogy tetszik a második szezon előzetese? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.