Hirdetés

Comic-Con 2018 - új jelmezben feszít Supergirl a 4. évad előzetesében

|

Jelentősen eltér a már megszokottól.

Hirdetés

A Comic-Conon a The CW kiadta a Supergirl folytatásának első előzetesét, ami habár nagyrészt korábbi, már látott jelenetekből van összeollózva, azért akad némi újdonság is - ilyen például a Sam Witwer (Smallville) által alakított Agent Liberty, aki Kara új ellenlábasa lesz a folytatásban. A képsorok legmeglepőbb pillanata mégis az, amikor Supergirl egy új, páncélszerű jelmezben tűnik fel, maszkkal és egy világító emblémával a mellkasán.

Hirdetés

A szerkóról ugyan semmit sem árultak el, de cserébe lerántották a leplet néhány a stábhoz újonnan csatlakozó színészről. Nicole Maines (Luxusdoki) fogja életre kelteni a televíziózás első transznemű szuperhősét, egy Nia Nal nevű karaktert, aki a CatCo egyik új dolgozója lesz. Maines figurája ádáz és bármikor kész megvédeni másokat, és az évad során egy Dreamer nevű hős személyazonosságát fogja magára ölteni.

Mellette tiszteletét teszi a folytatásban April Parker Jones Haley ezredes szerepében és David Ajala, mint Manchester Black, továbbá a harmadik szezonban bemutatkozott Jesse Rath (Brainiac 5) állandó szereplővé lépett elő. A negyedik évad (ami egy ponton adaptálja majd a Red Son Superman történetet, értelemszerűen a sorozat sajátos módján) a készítők elmondása szerint sokkal földhözragadtabb lesz az előzőhöz képest, és Kara újságírói tevékenysége ismét központi szerephez jut.

A Supergirl október 14-én tér vissza vadonatúj epizódokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.