Hirdetés

BRÉKING: Itt a The Walking Dead 9. évadának előzetese

|

Bemutatkozik az új világ!

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon megtartották a The Walking Dead sokadik éve hagyománynak számító paneljét, ahol Andrew Lincoln (Rick), Danai Gurira (Michonne), Norman Reedus (Daryl) és Jeffrey Dean Morgan (Negan) képviselték az ősszel visszatérő sorozat legújabb évadát. Ahogy az minden évben lenni szokott, most is az eseményen vetítették le a világon először a folytatás első előzetesét, amit azóta már hivatalosan is közzétett az AMC. 

Hirdetés

A képsorok valóban hűek az elmúlt hetek nyilatkozataihoz, melyekben a színészek és az új showrunner arról mesélnek, hogy ezúttal mennyire más irányokból közelítik meg a sorozatot az eddig látottakhoz képest. Az időbeli ugrás jól érezhető a trailerben, ahogy hőseink egy békés, együttműködő közösség kiépítésén dolgoznak Carl álmának eleget téve - persze nem a The Walking Deadről beszélnénk,  ha ez ilyen egyszerű lenne, és a láthatóan nem kevés belső viszály mellett végre bemutatkozik a Suttogók nevű társaság is, akik a képregényekben szintén a Negan-nel való háború befejeztét követően bukkantak fel. 

A Suttogókat egy Alpha nevű nő vezeti, akit mint újonnan kiderült, az Oscar-díjra is jelölt Samantha Morton (Legendás állatok és megfigyelésük) fog életre kelteni az évadban. A csoport legfőbb ismertetőjegye, hogy járkálók bőrébe bújva próbálnak elvegyülni és rajtaütni más közösségeken. Őket látjuk a kedvcsináló végén menetelni, előlük bujkál Rosita és Eugene.

Ennyi felvezetés után nézzétek meg magatok is, hogy mire készülhetünk, amikor októberben visszatér a zombidráma: 

A The Walking Dead 9. évada október 7-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.