Hirdetés

Comic-Con 2018 - véres első előzetesen a Titans

|

Végre bemutatkozik a Titans-sorozat.

Hirdetés

A Comic-Con alkalmából végre befutott meglepetésszerűen a Titans sorozat első kedvcsinálója, ami egyértelműen hű azokhoz a korábbi híresztelésekhez, melyek szerint még a DC stílusát ismerve is brutális és sötét hangulatú tartalmat fognak kapni idén a DC Universe streaming szolgáltatásra előfizetők.

Hirdetés

Az előzetes a nappal rendőrként, éjjel pedig köpenyes igazságosztóként tevékenykedő Robinra (Brenton Thwaites), illetve a tőle segítséget kérő Ravenre (Teagen Croft) helyezi a legnagyobb hangsúlyt, de a szereplők nagyját szintén elcsíphetjük néhány képkocka erejéig Starfire, Beast Boy, valamint Hawk és Dove személyében.

Amit a bevezetőben értettünk a brutalitás alatt, azt tapasztaljátok meg saját magatok a következő két percben:

Feliratos: 

Eredeti: 

Ti mit gondoltok a látottakról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.