Hirdetés

Comic-Con 2018 - képeken a Sebezhetetlen és a Széttörve folytatása

|

Először vehetjük szemügyre az Üveget.

Hirdetés

A tavaly debütált Széttörve meglepő fordulattal zárult, hiszen Bruce Willis felbukkanása nemcsak megerősítette, hogy a közel két évtizeddel korábban bemutatott Sebezhetetlen univerzumában játszódik, de egyben egy potenciális folytatásnak is megágyazott mindkét mozifilm számára. Szerencsére a Széttörve fogadtatása pénzügyi és kritikai szempontból egyaránt pozitív volt, így M. Night Shyamalan tető alá hozhatta a szálakat a jövőre érkező Üvegben (Glass). 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly szállította az első hivatalos képeket a múltkor felfedett plakát után, amin szemügyre vehető a szereplők színe-java, mint például David Dunn (Bruce Willis), a számos különböző személyiséggel rendelkező Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) vagy maga Üveg, azaz Elijah Price (Samuel L. Jackson). 

A szereplőgárdát rajtuk kívül erősíti még a Széttörve fiatal tehetsége, Anya Taylor-Joy (Casey Cooke), az Elijah édesanyját alakító Charlayne Woodard, a David fiát játszó Spencer Treat Clark, valamint Sarah Paulson, aki egy pszichiátert fog vászonra vinni a produkcióban. 

A film jelen lesz a jövő héten megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon, ahol a készítők egy kedvcsinálóval is fognak kedveskedni. 

Az Üveg 2019. január 17-én debütál a magyar mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.