Hirdetés

Rekordnagyságú Kamehamehára készül a Dragon Ball a Comic-Conon

|

A Dragon Ball-rajongók sem fognak unatkozni a rendezvényen.

Hirdetés

A világhírű manga- és animesorozat világát megelevenítő Dragon Ball World Adventure program a csütörtöktől megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conra is ellátogat, ahol egy ambiciózus célkitűzés keretében több ezer rajongó közreműködésével minden idők legnagyobb Kamehamehájával próbálják magukat beleírni a Rekordok Könyvébe. 

Hirdetés

A feladat mindössze annyi, hogy a jelenlévőknek a Dragon Ball főszereplőjeként ismert Goku védjegyévé vált támadását, a Kamehamehát kell utánozniuk. Az első 1000 érkező még ajándék fürkész-replikát is kap a szervezőktől, ami a szériában gyakorlatilag egy hordható univerzális számítógép. A dolog pikantériája, hogy az összegyűlteket Sean Schemmel, Goku angol szinkronhangja irányítja majd, ráadásul annyi jelenlévőre számítanak, hogy a rekordkísérletet a Guinness Rekordok Könyve képviselői fogják felügyelni.

Erre egyébként a Comic-Con úgynevezett 0. napján, azaz szerdán, magyar idő szerint csütörtök hajnalban kerül sor. Érthető, elvégre ezen a napon általában még semmilyen hangsúlyos prezentációt nem szoktak lebonyolítani, és szinte csak arra van, hogy a látogatók ismerkedhessenek a helyszínnel, megnézhessék a kiállítást. A Dragon Ball World Adventure az össznépi Kamehameha formáláson kívül rengeteg programmal készül még a hétvége folyamán, holnap ilyenkorra pedig már azt is tudni fogjuk, hogy született-e rekord.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.