Hirdetés

Comic-Con 2019 - itt hullhat le a lepel a Marvel negyedik fázisáról?

|

Egy okunk már biztosan van arra, hogy kövessük az idei Comic-Cont.

Hirdetés

Hiába kezdődik meg hamarosan a nyári uborkaszezon, a Marvel rajongók így sem fognak unatkozni,  hiszen a Bosszúállók: Végjáték bővített verziójának mozikba kerülése mellett hamarosan a Pókember: Idegenben is behálózik a filmszínházakba, hogy néhány héttel később kezdetét vegye az idei Comic-Con amelyre a pletykák szerint a Marvel is nagy erőkkel készülődik.

Hirdetés

Legalábbis erre utal Kevin Feige a Fandangónak tett friss nyilatkozata, amelyben a Marvel atyaúristene a tőle megszokott titokzatos, mégis sokat sejtető stílusban arról beszélt, hogy már csak idő kérdése, hogy kiderüljön mivel is készül nekünk a Marvel Studios az elkövetkezendő esztendők során.

Nos, annyit mondhatok, hogy amennyiben ott leszünk, biztosan tudni fogtok róla. Azonban egyelőre még a Pókember: Idegenben premierjét várjuk, viszont mindenkit biztosíthatok róla, hogy már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy lerántsuk a leplet a jövőre vonatkozó terveinkről.

Hogy pontosan mik rejtőzhetnek Feige és a Marvel tarsolyában, azt jelenleg maximum a titkos tanokat ismerő Doctor Strange tudhatja csak, mi mindenesetre reménykedünk benne, hogy a régóta pletykált Fekete Özvegy, Shang-Chi, valamint Doctor Strange 2 mozik mindenképp felbukkannak majd az idén 50. születésnapját ünneplő San Diegó-i Comic-Conon, hogy a szokásos meglepetésekről már ne is beszéljünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.