Hirdetés

Comic-Con 2016 - sorozat születik a Deadly Class képregényből

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháború rendezőpárosa és a Banshee producere egy különleges képregény sorozattá formálásában segédkeznek: ez Rick Remender műve, a Deady Class.

Hirdetés

Hollywood minduntalan újabb és újabb feldolgozható anyagokat keres, így előbb-utóbb egyetlen könyv és képregény sem fogja megúszni az adaptációt. Ezúttal Rick Remender (Uncanny Avengers, Uncanny X-Force, Venom) 2014. januárjában, az Image Comics kiadásában indult képregényfolyamát, a Deadly Class-t szeretnék feldolgozni, méghozzá egy TV sorozat formájában. 

Hirdetés

A Deadly Class sztorija a nyolcvanas években játszódik, amikor tinédzser főszereplőnket felveszik egy bérgyilkosok kiképzésére kihegyezett, titkos és elit gimnáziumba. A koncepció egy brutális, kegyetlen, véres és elszállt akcióőrület a javából, ráadásul Wes Craig páratlan rajzaival kiegészítve. A showrunner szerepét a Banshee mögött álló kreatív elme, Adam Targum látja el, a forgatókönyvet maga Remender írja Miles Feld bevonásával, de a projektet a Polgárháborúval nagyot robbantó Russo-testvérek is támogatják vezető producerekként. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Deadly Class mikor kerül adásba és melyik csatornán, az majd a következő hónapok során dől el. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.