Hirdetés

Comic-Con 2016 - jövőre véget ér a Teen Wolf - Farkasbőrben

|

Az MTV bejelentette, hogy a tavaly nyáron berendelt hatodik szezon lesz saját gyártású sorozatának, a Teen Wolf-nak az utolsó felvonása.

Hirdetés

A 2011-ben a Gyilkos elméket (Criminal Minds) is megalkotó Jeff Davis vezetésével elinduló farkasemberes, misztikus tini horror sokáig egyenletes nézettséget szállított, azonban legutóbbi szezonjának második felére eléggé megcsappant nézőinek száma, talán ez is közrejátszhatott abban, hogy a húsz részes - azaz vélhetően ismét két részletben érkező - hatodik etappal ér véget a Teen Wolf - Farkasbőrben.

Hirdetés

A záró szezonnal egy utolsó, izgalmas kalandra hívják a készítők a sorozat rajongóit, és az ajánló alapján tényleg látványos lesz a befejező évfolyam, amelyre egy rég nem látott karakter, Peter Hale (Ian Bohen) is visszatér méghozzá Chris Argent-tel (J.R. Bourne) kiegészülve, ugyanis ők alkotják majd Beacon Hills legújabb ellenségeit, a The Ghost Riders-eket. A hatodik évad idén ősszel kezd, a fináléra azonban 2017-ben kerül sor, ráadásul nem is akárhányadik, hanem kereken a 100. epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.