Hirdetés

Comic-Con 2017 - érkezik Thanos saját képregényfolyama

|

Felkötheti a gatyáját a Marvel Univerzum, jön az Őrült Titán önálló képregénye.

Hirdetés

A Marvel a San Diego-i Comic-Con-on leplezte le következő nagy képregényes dobását, amely nem másra, mint a képregényes univerzum egyik, ha nem a legnagyobb szemétládájára, Thanos-ra helyezné a fókuszt.

A sorozatot a God Country-beli, Donny Cates-Geoff Shaw alkotópáros jegyzi majd, így ismerve korábbi - az Image Comics-hoz köthető - munkásságukat, a minőség már jó előre borítékolható.

A Redneck-et is jegyző Cates egyébként az alábbiakkal vezette fel inspirációját a sorozattal, meg úgy egyáltalán Thanos karakterével kapcsolatban:

"Mindig igyekszem előrukkolni valami brutálisan sötét ötlettel. Személy szerint én meg tudom érteni Thanos karakterét jellemében is, illetve istenként is. Nem akarok mélyre menni a közelgő terveimet illetően, de az alapötlet abból fogant meg, hogy ha bármelyik Marvel karaktert megkérdeznéd azt illetően, hogy miként jön majd el a világvége, kivétel nélkül mind Thanos-t tennék felelőssé érte már előzetesen is."

Shaw, a The Paybacks illusztrátora szintén kommentelte az óriásinak beharangozott projektet:

"Borzasztó izgatott vagyok, mindent én rajzolok majd a projekthez. Az egész valami órási lesz. Most nem mennék még bele, de Donny felvázolta a koncepciót és őrület lesz!"

Habár a páros Thanos-projektje egyelőre még megjelenési dátum nélküli, reméljük még idén útnak indítják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.