Hirdetés

Comic-Con 2016 - ilyen lesz a Flashpoint a The Flash harmadik évadjában

|

A The Flash - A Villám harmadik évadjában a Flashpointnak hatalmas szerepe lesz.

Hirdetés

A The Flash is kapott egy nem annyira rövid előzetest a soron következő harmadik évadhoz, amiben egy teljesen új világot ismerhetünk majd meg, nem egy Earth 3-at, bár a különbségek nagyok lesznek a Flashpointban, hisz Barry alaposan megváltoztatta a jelent, amikor megmentette az anyját.

Hirdetés

Az új világban bemutatkozik majd Dr. Alchemy és egy új, eddig ismeretlen gyorshajtó, ők lesznek a főgonoszok, illetve a Kölyök Flash, akiről már láthattunk képeket, mellettük Tom Felton vendégszerepben fog csatlakozni a stábhoz, mint egy új helyszínelő.

A harmadik évad október 3-án tér vissza a képernyőkre és addigra a magyarok is beérik a sorozatot, ezért lehet rá számítani, hogy szinkronosan is korán eljut majd hozzánk a széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.