Hirdetés

Comic-Con 2016 - Folytatódik a Buffy, a vámpírok réme képregény

|

Buffy és barátai története a 11. évaddal folytatódik.

Hirdetés

Ugyan Joss Whedon sorozata már 13 éve nincs képernyőn, a rajongók még mindig kitartanak mellette, így Buffy története tovább folytatódhat. Ma a Dark Horse Comics bejelentette, hogy a Buffy, a vámpírok réme képregény 11. évada idén novemberben érkezik.

Hirdetés

Az új szezonért ismételten a Christos Gage és Rebekah Isaacs kettős felel, akik felett Joss Whedon figyel vezető producerként. A 11. évadra rengeteg változás érte Buffy-t és barátait, hiszen San Franciscoba kellett költözniük, miután Sunnydalet elnyelte a pokol szája. Buffy és Spike megpróbálnak valódi kapcsolatban együtt élni, miközben Giles a tinédzserkori testében ragadt, de a legnagyobb változás mégis az, hogy a világ szembesült a természetfölötti lények létezésével.

A Buffy, a vámpírok réme 11. évadának első száma november 23-án érkezik a polcokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.