Hirdetés

Comic-Con 2017 - folytatódik az őrület a Legends of Tomorrow következő évadában

|

A testvérsorozatokhoz hasonlóan a Legends of Tomorrow is új trailert villantott a San Diego-i Comic-Conon.

Hirdetés

A CW kisképernyős képregényuniverzumának sorozatai közül kétség kívül a Legends of Tomorrow volt eddig a legőrültebb, és ezt a titulust a sorozat igyekszik megtartani a közelgő harmadik évadra is a kedvcsináló trailer alapján.

Hirdetés

Az előzetes rögtön az előző évad záró képsorainál veszi fel a fonalat, amikor is hőseink, jobban mondva legendáink szembesülnek vele, hogy a jó ügy érdekéért tett rizikós munkásságuk visszafelé sült el, és teljesen összekutyulták az idővonalakat. Rip Hunter és az általa megalapított új Time Bureau fel is oszlatja a csapatot, ám egy új fenyegetés miatt a Legendák ismét összeverődnek, hogy még a legfelsőbb irányítószervvel szemben menve is érvényesítsék jó szándékukat.

A csapat nem fog változni a második évados felálláshoz képest, az új gonosz pedig nemcsak minden eddiginél nagyobb kihívást fog jelenteni kedvenc időutazóink számára, hanem nehezítés végett szorosan fog kötődni az egyik csapattaghoz is. A Kuasa névre hallgató titokzatos hölgy ugyanis Vixen egyik őse, aki egykoron szintén az Anansi Totem őrzőjeként ügyködött.

A trailerből lerí, hogy a humort nem hagyja maga mögött a sorozat, ami eddig is az egyik legnagyobb erénye volt a szériának. Az idővonalak teljes felborításával pedig nagyon extrém dolgok kerülhetnek megvalósításra a harmadik évadban, amit jól szemléltet egy kardfogú tigris szabadon engedése a modern korban.

Rip Hunter mellett Captain Cold (Wentworth Miller) is visszatérő szerepet kapott a következő évadra, míg Damien Darhk (Neal McDonough) egyenesen állandó szerepben fog visszatérni.

Mit gondoltok erről a kétperces őrületről, amit trailer gyanánt kaptunk? A folytatás vajon nyomába érhet a kifejezetten szórakoztatóra sikeredett második évadnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.