Hirdetés

Comic-Con 2016 - nemcsak Japánban mutathatják be a Godzilla: Feltámadást

|

A japánok Godzillája nem kizárólag a szigetországban kerülhet bemutatásra.

Hirdetés

Az óriásgyík mostanában a másodvirágzását éli, hiszen Gareth Edwards eléggé felemásra sikerült Godzillája után a japánok is elkészítik végre a saját verziójukat. A Toho Pictures immár 2004 óta nem készített saját filmet, de úgy fest Edwards mozija után vérszemet kaptak. Ehhez érkezett egy eléggé... khm... sajátos kedvcsináló.

Hirdetés

De mindemellett a Funimation Films bejelentette, hogy a film Amerika szerte bemutatásra kerül, így ha kellően sikeres lesz, akkor talán valamilyen formában hozzánk is eljuthat a Toho alkotása.

Amely a készítők, Hideaki Anno és Shinji Higuchi szerint  - akik a Neon Genesis Evangelion és az élőszereplős Attack on Titanért is felelnek - nem lesz egy vidám film a Shinji Godzilla, avagy Godzilla: Resurrection, avagy magyar keresztségben Feltámadás. Úgy fogalmaztak, hogy a világ elvesztette az ártatlanságát a különböző természeti katasztrófák és terrortámadások következtében, amelyre a film - az eredeti alkotásokhoz híven - reflektálni fog. A film Japánban július 29.-én fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.