Hirdetés

Comic-Con 2016 - folytatást kap az Ideglelés!

|

Mint derült égből a cirokseprű, bejelentették az Ideglelés folytatását, amely már előzetest is kapott.

Hirdetés

Azt hiszem rengeteg filmrajongó - különösen a horror szerelmesei - keresgélik az állukat most valahol a padló környékén. Ugyanis Adam Wingard, a You're The Next és a The Guest direktorának legújabb rendezését, a The Woods-ot átkeresztelték Blair Witch-re, vagyis az 1999-es kultklasszikus - amely dokumentarista stílusa mellett meghonosította a vírusmarketing fogalmát - tényleges folytatást kap.

Hirdetés

Ez idén a Cloverfield Lane 10 mellett a második kult klasszzikus, amelyik a semmiből folytatást kap, ráadásul az Ideglelés 2-vel ellentétben (igen volt ilyen is, de azért inkább sarokba állítanánk a készítőket) ez is a bevált found-footage stílust alkalmazza, amit azóta persze rongyosra járatott a zsáner. De ami a klassz az egészben, hogy ennek sem kell a bemutatására sokat várni, ugyanis a premier szeptember 16.-án esedékes. Az előzetes mellé pedig egy hangulatos poszter is dukál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.