Hirdetés

Ezeket a Marvel filmeket kapjuk 2020 és 2021 között

|

Kevin Feige megmutatta, hogy a Végjáték után is van élet. Filmvásznon és a Disney+-on egyaránt.

Hirdetés

Egy maratoni 90 perces panel keretein belül leplezte le a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a stúdió soron következő filmjeit. Az eseményt megelőzően kilométeres sorokban gyülekeztek a rajongók sátrakkal és összecsukható székekkel a San Diego-i Comic-Con méltán híres "H" csarnokának bejárata előtt. A bejelentéseket elnézve van egy érzésünk, hogy nem bánták meg a konkrétan egy-másfél napos várakozást.

Hirdetés

A panel legelejét egy montázs indította, az eddigi 23 filmből származó klipekből. A felvételt az Infinity Saga hivatalos logója zárta. És ennyi szólt a múltról, rögtön bele is vágtak a bejelentésekbe, amik 2020 és 2021 felhozatalát, vagyis a Negyedik Fázist mutatták be.

2020 májusában érkezik a Fekete Özvegy film, amit érdekességképp majdnem a panel legvégén lőttek le. A film a Polgárháború történései után játszódik és alaposan Natasha múltjára koncentrál majd, aki próbálja kijavítani régi hibáit (hisz van mit törlesztenie, ahogy elhangzik az első Bosszúállókban). Scarlett Johansson mellett feltűnik Florence Pugh mint Yelena Bolova, aki egyfajta testvérként szolgál majd Natashanak. David Harbour (egy bizonyos Alexei - hehe - szerepében) és Rachel Weisz is csatlakoztak a filmhez, melynek antagonistája Taskmaster (Kiképző) lesz. A jelenlévők láthattak egy klipet is (többek között Budapest utcáin), amit a Tél katonájához hasonlítottak stílusban.

2020 novemberében jön a Marvel kozmikus oldalát erősítve az Örökkévalók (The Eternals), aminek óriási színészgárdájában feltűnik majd Angelia Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHug és Don Lee. A film rendezője az indie-filmek világából érkező  Chloé Zhaot lesz.

2020 őszén kapjuk kézhez a Sólyom és a Tél katonája (The Falcon and the Winter Soldier) Disney+ sorozatot, amiben Anthony Mackie és Sebastian Stan mellett Daniel Brühl is feltűnik majd Zémó báró szerepében - ezúttal az ikonikus maszkban is!

2021 februárjában a már többször rebesgetett Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) kerül a mozikba, ezúttal az igazi Mandarinnal, akit Tony Leung alakít. Ismeretlen szerepben feltűnik Awkwafina, a címszereplő pedig Simu Liu lesz, akit szó szerint előző vasárnap hallgattak meg a szerepre, amit most kedden kapott meg hivatalosan.

2021 tavaszán a WandaVízió sorozatot nézhetjük Disney+-on Elizabeth Olsennel és Paul Bettany-val a főszerepben. A széria a Végjáték után játszódik majd és a felturbózott Wandán túl feltűnik benne a Marvel Kapitányban kislányként felvezetett Monica Rambeau is, akit idősként Teyonah Paris alakít majd. 

Szintén 2021 tavaszán szintén streamingre teleportál át Loki, méghozzá a karakter azon verziója, akit az alternatív idősíkban láthattunk utoljára meglógni a Tesseracttal. A főszereplő természetesen ki más, mint Tom Hiddleston.

2021 májusában végre folytatást kap a Benedict Cumberbatch alakította Legfőbb Varázsló a Doctor Strange in the Multiverse of Madness c. szóló filmben, amiben Strange-t Wanda is segíteni fogja és összefügg a Disney+-os sorozatával is. Scott Derrickson visszatér a rendezői székbe és ez lesz az első igazán félelmetes, gótikus horror beütésű Marvel film. A főgonosz pedig a sokat pletykált Rémálom lesz végül.

2021 nyarán a Mi lenne, ha? (What If...?) Disney+-os és ANIMÁCIÓS sorozat debütál, amit a Jeffrey Wright alakította Watcher fog narrálni. Az epizódokban rengeteg MCU-s színész fogja kölcsönözni a hangját az animált karaktereiknek.

Robogunk tovább a Disney+-os sorozatokkal, 2021 őszén a Sólyomszem (Hawkeye) minisorozatban visszatér a Jeremy Renner alakította Clint Barton immáron sokadjára a nyugdíjból, hogy kiképezze a fiatal Kate Bishopot. A fő mondanivalót arra helyezik, hogy az idős Sólyomszem megtanítsa ifjonc mentoráltját hogyan legyen hős különleges képességek híján is.  A sorozat a 2012-es Fraction-féle képregényből merít majd.

2021 novemberében a pár nappal ezelőtt felfedett Thor: Love and Thunder kap helyet a mozikban, Taika Waititi rendezésében. Chris Hemsworth visszatér, viszont a hangsúly főleg a Tessa Thompson alakította Valkűrön lesz, aki a királynőjét fogja keresni - ezzel hivatalosan is megerősítve, hogy a karaktere az LMBTQ közösséget erősíti majd. Sőt, van is egy jelölt arra a királynő szerepre, ugyanis Natalie Portman Jane Fostere is visszatér a női Thor szerepében.

És ez még nem minden... a Fekete Özvegy klipek után ugyanis Kevin Feige megerősítette, hogy érkezik majd a Fekete Párduc 2, A galaxis őrzői 3 és a Marvel Kapitány 2 is, valamint gőzerőkkel dolgoznak egy új Fantasztikus Négyes filmen és a mutánsok behozatalával is foglalkoznak már.

Végül pedig egy óriási meglepetésként belépett a színpadra kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali és bejelentettek, egy dátum nélküli új Penge (Blade) filmet is. Talán az első lépés a komolyabb, R-besorolású tartalmak irányába?

Na, mit gondoltok a 2020-2021 közti Negyed Fázis bejelentéseiről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.