Hirdetés

Comic-Con 2016 - befutott az Amerikai istenek első előzetese

|

Az Amerikai istenek talán a Starz nevű tévéadó legnagyobb vállalása lesz, ugyanis egy olyan közönségkedvenc és világszinten is ismert és imádott regényből készítenek sorozatot, amelytől a rajongók már most nagyon sokat várnak.

Hirdetés

A Comic-Conon a készítők nemrég bemutatták a sorozat első plakátját és egy rakat promóképet, most pedig lehúzták a leplet a sokak által régóta várt első előzetesről. 

Hirdetés

Az American Gods, avagy Amerikai istenek első trailerét odafent nézhetitek meg (nagyon ajánlott!), amelyben feltűnik minden fontosabb szereplő, és amelynek hála már most izgalomban vannak a rajongók, pedig messze van még 2017.

A sorozat paneljén történt még egy apróbb bejelentés: a széria showrunnere, Bryan Fuller bemutatott egy új színésznőt, Kristen Chenoweth-et, aki Eeaster-t játssza majd. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.