Hirdetés

Comic-Con 2016 - rövid ízelítőkön a Gotham harmadik évada

|

A FOX nem érkezett üres kézzel a Gotham San Diégó-i paneljére, három rövid előzetessel jelentették be, hogy már elkezdődtek az új évad munkálatai.

Hirdetés

A Gotham is megkapta a maga San Diégó-i paneljét és ugyan még ha csak alig kezdődtek meg a harmadik évad munkálatai, mégsem érkezhettek üres kézzel, ezért három karakter videóval lepték meg a rajongókat, amelyeken a fiatal Bruce Wayne idősödő, ám még mindig formában lévő komornyikja, Alfred és gothami rendőrség nyomozó párosa, Bullock és Gordon látható. Ezeket lejjebb görgetve tekinthetitek meg.

Hirdetés

Ezek mellett egy hangulatos, közel 5 perces összefoglaló videót is kaptunk, mellyel felfrissíthetjük az emlékezetünk, ha esetleg már túl rég láttuk volna az előző évadot és még néhány képsor erejéig az új évadba is betekinthetünk.

A Gotham szeptember 19-én tér majd vissza a képernyőkre, bizonyára hazánkban is. Várjátok már az új évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.