Hirdetés

HÉ RINYAGÉPEK, itt van a Jay és Néma Bob Reboot első előzetese!

|

18 évvel később folytatást - sőt, egész pontosan rebootot kap Jay és Néma Bob ámokfutása.

Hirdetés

Rebootolni akarják az amúgy is borzasztóra sikeredett Bunkóman és Gyökér filmet, úgyhogy Jay és Néma Bob ismét Hollywoodnak veszi az irányt, oldalukon Jay és Justice (ülnek egy fán...) szerelemgyerekével, akit nem mellesleg a rendező Kevin Smith lánya, Harley Quinn Smith alakít. 

Hirdetés

Nagyjából ez az alapja a két begyepesedett fűfejű újabb kalandjának, ami előreláthatólag keményen kifigurázza majd a mostani, egyre nagyobb méreteket öltő reboot és remake trendeket az álomgyárban. Na de tényleg nem osztanám tovább az észt, íme az előzetes ezekről a ki-ta-lált fi-gu-rák-ról:

Smith, aki egy évvel a szívinfarktusa után kezdett neki a forgatásnak, ezúttal is durva, említésre méltó színészgárdát hozott össze az agymenéséhez: az olyan régi motorosokon túl, mint Rosario Dawson, Shannon Elizabeth, Ben Affleck (AKI TÖK ÁLLAT VOLT A FANTOMOKBAN!), Matt Damon, Jason Lee, Jason Biggs vagy éppen James Van Der Beek, olyan újoncok is feltűnnek majd, mint Val Kilmer (a rebootolt Bunkóman szerepében), Melissa Benoist (a rebootolt Gyökér szerepében), Grant Gustin, Chris Hemsworth, David Dastmalchian és Joe Manganiello - csak hogy "párat" említsünk. A híresztelések szerint ráadásul egy harmadik Batman színész is feltűnik majd Affleck és Kilmer mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.