Hirdetés

Comic-Con 2017 - most akkor Jeffrey Dean Morgan lesz Batman a Flashpointban?

|

Maga a színész adott választ az égető kérdésre.

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash film hivatalos címe Flashpoint lesz, ami természetesen az azonos című képregényes eseményre utal. A történetet ismerők rögtön felkapták a fejüket a bejelentésre, hiszen ez Jeffrey Dean Morgan visszatérését jelentheti a DC Bővített Univerzumba, aki Bruce Wayne édesapját alakította a Batman Superman ellenben.

Hirdetés

A Flashpoint képregényekben Barry Allen egy alternatív valóságot hoz létre azzal, hogy visszautazik a múltba és megmenti édesanyja életét. Ez az apró cselekedet láncreakciót indít be és rengeteg mindent eltorzít az idősíkon. Az egyik leglényegesebb változás Batman kiléte, ugyanis a Wayne családot ért támadás során a szülők helyett Bruce Waynet lövik le és a gyászba burkolózó Thamas Wayne ölti magára végül a Sötét Lovag szerepét. A történet továbbá lehetővé teszi Martha Wayne visszatérését is egy nagyon érdekes módon, de ennél nem szeretnék több poént lelőni azok számára, akik még nem ismerik a Flashpoint történetét.

Nos, a sok bevezető rizsa után térjünk a lényegre. Lesz Jeffrey Dean Morganből alternatív Batman vagy sem? A készítők és a stúdió részéről még várnunk kell a hivatalos megerősítésre, de a színész friss Twitter és Instagram posztjai alapján úgy tűnik szívesen vállalná a szerepet. Az egyik képen a The Walking Deades kolleginájával, Lauren Cohannel látható, aki ugyebár Martha Waynet játszotta a Batman Superman ellenben. A következő fotó már egy rajongói munka, ami kettejüket képzeli el a Flashpointban.

A The Flash sorozat korábban már érintette a Flashpoint témát, de a sorozatos univerzumhoz való kötöttség miatt egy egészen sajátos módon mutatták be azt. Reméljük a filmtől egy sokkal képregényhűbb adaptációt kapunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.