Hirdetés

Comic-Con 2017 - megérkezett a Jigsaw horrorisztikus trailere

|

A Fűrész rebootja visszanyúl a gyökerekhez.

Hirdetés

A Lionsgate közzétette a Jigsaw első trailerét, ami a Fűrész franchise 8. filmje lesz. A Halloweenkor érkező film rebootolni kívánja a népszerű, ám időközben elfáradt horror szériát.

Hirdetés

Az új filmben Laura Vandervoort (Bitten, Smallville) és Hannah Anderson (Shoot the Messenger, Lizzie Borden fejszét fogott) töltik be a főszerepet. Egyelőre nem tudni, hogy ki felel a gyilkos játékok mögötti szálak mozgatásáért, de a címből és a film körülötti titkolózásból arra következtetünk, hogy Tobin Bell tér vissza az antagonista szerepében.

A Jigsawt Michael és Peter Spierig (Daybreakers - A vámpírok kora) rendezik Pete Goldfinger és Josh Stolberg (Piranha 3D, Kegyetlen titok) forgatókönyve alapján. A film 2017. október 27-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.