Hirdetés

Comic-Con 2016 - Doctor Horrible 2 hírek

|

Joss Whedon, író és rendező egy teljes órán át válaszolt a rajongói kérdésekre pénteken a Dark Horse Comics paneljén, ahol természetesen feljött a népszerű főgonoszos musical is.

Hirdetés

Miután elmondta, hogy szeretne egy kis pihenőt tartani, majd egy teljesen eredeti, új projektbe szeretne belevágni, egy rajongó megkérdezte, hogy mikor fogunk újabb musicaleket kapni Whedon-tól.

Hirdetés

Ha végigvesszük a musicalek skáláját, amiket készítettem a Doctor Horrible-től a Once More With Feeling-ig, végeztél is. Ez nem skála, csak egy szomorú párocska a sarokban. De igen, Jay-Mo [Jed Whedon and Maurissa Tancharoen] és én beszélgettünk róla, hogy le kellene ülnünk és megcsinálni a Doctor Horrible 2-őt. De éppen most született gyerekük, és egy olyan műsort vezetnek, aminek én vagyok a végrehajtó orrdísze. De meg akarjuk csinálni.

Az első eseményei előtt játszódna. Még abban az időben, amikor Doctor Horrible gyakorlatilag az egész világot uralta és nagyon boldog volt. Ez kb. három percig tartott.

Whedon azt is megemlítette, hogy szeretne valami teljesen új dologgal továbblépni emelett:

Van egy másik, eredeti musical, amit szintén el szeretnék készíteni. Nem tudom, hogy mikor, de meg kell csinálnom.

Amióta 2008-ban kijött a Doctor Horrible's Sing-Along Blog című websorozat Neil Patrick Harris-szel, Felicia Day-jel és Nathan Fillion-nal a főszerepekben, Whedon szinte azóta ígérgeti a folytatást a rajongóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.