Hirdetés

Comic-Con 2016 - előzetesen a Justice League Action

|

Befutott az első kedvcsináló az új Igazság Ligája animációs sorozathoz.

Hirdetés

Az Igazság Ligája mozifilm még nagy erőkkel forog, de a Warner Bros animációs részlege nem hagyja parlagon a DC univerzumának rajongóit. A Justice League Action a rajzai és hangvétele alapján kicsit könnyedebb hangvételt üt meg, mint a korábbi feldolgozások. 

Hirdetés

Mindenesetre gonoszokból nem lesz hiány, hiszen Batman, Superman, Wonder Woman és a többiek mellett felvonul Joker, Lobo, Lex Luthor, Hippolyta, Firestorm, Mongul, Cyborg, Brainiac, Solomon Grundy, Plastic Man, Zatanna, Harley Quinn, Vixen, Doctor Fate, Mr. Freeze és még sokan mások. Ráadásul Batman ezúttal is Kevin Conroy, Joker pedig Mark Hamill hangján szólal meg, míg Lex Luthor James Woodsén (őt annak idején filmben is megnéztük volna a szerepben). A sorozat a Cartoon Network-ön fog debütálni az ősz folyamán. Vélemény? Régen minden jobb volt, vagy azért adunk ennek egy esélyt?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.