Hirdetés

Comic-Con 2016 - elérkezett a női akciófigurák ideje

|

A Zsivány egyes főszereplőnője Felicity Jones pár napja büszkén jelentette be, hogy saját akciófigurát kap, amit a San Diegó-i Comic-Con alkalmából már meg is lehet vásárolni.

Hirdetés

Nem olyan régen elég nagy botrányt kavart a Vasember 3 körül kialakult botrány, miszerint Shane Black egy női fő gonoszt akart a filmbe, ám ezt végül meg kellett változtatnia. A stúdió emberei nagy nyomást helyeztek a rendezőre azzal, hogy egy női gonosz akció babái nem lennének kelendőek. Most, ebben meglehetősen szexista meglátásban hozhat teljes fordulatot a Zsivány egyes női főszereplőjét, Jyn Ersót ábrázoló játékfigura, amelyet a karaktert alakító színésznő Felicity Jones emelt magasba büszkén a pár napja megtartott európai Star Wars Celebration paneljén.

Hirdetés

A Hasbro által elkészített, fiatal színésznőről mintázott akciófigurát először a napokban folyó San Diegó-i Comic-Con során gyűjthetik majd be a rajongók, 25 dollár fejében. Azok, akik nem tudnak eljutni San Diegóba, a Comic-Con után online is megvásárolhatják majd a babát. Jonest egészen lenyűgözte a hír:

Megtisztelve érzem magam, hogy része lehetek a Star Wars baba univerzumának.

Korábban már erősen elítélték a Disney-t, amiért jóval kevesebb Rey figura állt rendelkezésre, bizonyára ez után az eset után jobban oda fognak majd figyelni erre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.