Hirdetés

Comic-Con 2017 - látványos előzetesen a Bright

|

Odavagyunk Will Smith zsarus fantasyjáért.

Hirdetés

Eddig csak sejtettük, hogy mekkora őrültség lesz a Bright, de most egy hosszabb trailernek köszönhetően már pontosan tudjuk, hogy mekkora: óriási. Persze ez csak a film azon részére vonatkozik, ami egy alternatív világba helyezi el a cselekményt, ahol az emberek, orkok, elfek és tündérek együtt élnek már az idők kezdete óta.

Hirdetés

Ezektől az "apró" részletektől eltekintve minden úgy van, ahogyan a mi világunk jelen korában is. A történet két rendőrről szól, akik közül Will Smith alakítja Ward-ot, egy hétköznapi embert, míg Joel Edgerton Jakoby, az ork bőrébe bújik. Az elsőre akár nevetségesnek is tűnhető felállás úgy fest, hogy egy komoly sztorit rejt maga mögött, amit az új és izgalmas trailer is példáz.

A Bright 2017. december 22-én érkezik a Netflixre, David Ayer rendezésében. A két férfi főszereplő mellett Noomi Rapace is fontos szerepet tölt be, akinek egy ősi és nagyerejű relikvia van a birtokában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.