Hirdetés

Comic-Con 2016 - a Disney LEGO Jégvarázs anyaggal támad

|

A stúdió érthető módon igyekszik maximálisan meglovagolni a Jégvarázs anyagi sikerét, és ezért mindent elkövet, hogy játékban tartsa azt. Először láthatunk felvételeket a Disney ősszel érkező, LEGO Frozen Northern Lights című animációs sorozatából.

Hirdetés

Miután a 2013-ban megjelent film világszerte összesen 1,27 milliárd dollárt hozott a konyhára, természetesen a lehető legtöbb formátumban igyekszik tovább aratni, mint pl. Broadway musical-ben, mesekönyvekben és most LEGO filmekben.

Hirdetés

Arendelle királysága újabb történetekkel gazdagodik a LEGO sorozattal, amely a most júliusban megjelenő mesekönyv történetét, és majd ennek folytatásait dolgozza fel a LEGO filmek sajátos képi és humorvilágával. A már jól ismert karakterek csapata - az eredeti színészek hangjával - kiegészül egy új szereplővel, akit Little Rock-nak hívnak. Négy új rövidfilm és egy teljes történet kerül bemutatásra a Disney Channel adásában ősszel.
Ennek örömére a Jégvarázs weboldala új játékokkal fog frissülni és külön Instagram oldalt is kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.