Hirdetés

Comic-Con 2017 - lépj be a Trónok harca világába

|

Trónok harca kiállítással hozták el a Telet San Diegóba.

Hirdetés

A Trónok harca 7. évada már elkezdődött, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mit mutogatni belőle a Comic-Conon. Az HBO a rendezvénnyel szemközt található Omni Hotelben verte fel a Winter is Here (Megérkezett a Tél) névre keresztelt kiállítását, amit bárki meglátogathat a hétvége folyamán érvényes Comic-Conos karszalaggal.

Hirdetés

A látogatók végig járhatják Westeros legismertebb helyszíneit, úgy mint Derest (Winterfell), Sárkánykövet (Dragonstone), Királyvárat (King's Landing), sőt még a Fal (The Wall) túloldalára is elutazhatnak. A rajongók nem csupán fantasztikus élményekkel, de ajándéktárgyakkal is gazdagodnak, hiszen útjuk végén mindenki kap egy Éjkirály Funko Pop! figurát, egy pólót, ami az Éjkirályt ábrázolja, valamint a 7. évad 1. epizódjának poszterét.

A sorozat panelje pénteken esedékes, ahol olyan sztárok fognak összegyűlni, hogy a szériáról beszélgessenek, mint Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jacob Anderson (Szürke Féreg/Grey Worm), John Bradley (Samwell Tarly), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth), Nathalie Emmanuel (Missandei), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Conleth Hill (Varys) és Sophie Turner (Sansa Stark).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.