Hirdetés

Comic-Con 2016 - a MacGyver sorozat visszahozná az eredeti szereplőket

|

Az új MacGyver a régi nézőket is meg szeretné szólítani.

Hirdetés

A CBS-en a sor, hogy idén megpróbálkozzon egy újabb MacGyver remake-kel. (Az Odaátos Jared Padelecki lett volna a főszereplője a CW-féle újragondolásnak, ami még pilotot is kapott 2005-ben.) Biztosra akarnak menni a klasszikussal, mert az első részt teljesen újra forgatták James Wan (Furious 7, Conjuring 2) rendezésében.

Hirdetés

A sorozat készítői pedig a régi nézőket is szeretnék megfogni azzal, hogy rövidebb részek erejéig visszahozzák az eredeti főszereplőket. Elsősorban Richard Dean Andersonra gondoltak, a régi címszereplőre, akik 2012-ben bújt utoljára a karakter bőrébe egy Mercedes reklám kedvéért. Sajnos Anderson még nem erősítette meg, hogy valóban tárgyalna a visszatérésről, de nincs szó lehetetlenről.

Az új MacGyver sorozat premierje szeptember 23-án lesz Lucas Till-lel (X-Men: Az elsők) a főszerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.