Hirdetés

Mégsem lesznek ott a Comic-Conon a Trónok harca készítői

|

Az utolsó pillanatban mondták le a szereplést.

Hirdetés

Habár már gőzerővel forgatják az első Trónok harca-előzménysorozatot, idén egy fontos mérföldkőhöz érkeztünk a George R.R. Martin regényeit adaptáló széria befejezésével. Ezt megünnepelendő a Trónok harca készítő- és színészgárdája még egyszer utoljára tiszteletét teszi hazai idő szerint szombat hajnalban a San Diego Comic-Con legnagyobb színpadán, legalábbis erről volt szó, míg egyik pillanatról a másikra a két író, David Benioff és D.B. Weiss lemondták a megjelenésüket.

Hirdetés

Az HBO a minap frissítette paneljének résztvevőit, akik között már nem szerepelnek a Trónok harca készítői, ráadásul Miguel Sapochnik rendező (A hosszú éjszaka, Harangok), valamint Nathalie Emmanuel (Missandei) és Iain Glen (Jorah Mormont) sem. Hivatalos indoklás hiányában a szebb napokat is látott írópáros távolléte kapcsán sokan azt feltételezik, hogy egyszerűen nem kívánnak szembenézni a rajongókkal a felettébb megosztó befejező évadot követően. Pedig már csak azért is érdekesnek ígérkezett a panel, mert ez lett volna Benioff és Weiss első nyilvános szereplése a Trónok harca lezárása óta, de meglehet, tényleg a kellemetlen rajongói kérdéseket szeretnék inkább elkerülni. 

Mindenesetre így is jelen lesz szombaton az HBO sikersorozatának pár tehetsége John Bradley (Samell Tarly), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Jacob Anderson (Szürke Féreg), Liam Cunningham (Ser Davos), Conleth Hill (Varys), Maisie Williams (Arya Stark), valamint Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) személyében, akiket remélhetőleg nem a nyolcadik évad logikai bukfenceiről fogják kérdezni a jelenlévő Trónok harca-rajongók, és zavartalanul telik majd a beszélgetés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.