Hirdetés

Nézd meg Mille Bobby Brown-t ebben a feszült Godzilla 2 teaserben

|

Mielőtt felfednék a teljes előzetest, egy nagyon sejtelmes videóval húzzák az agyunkat az új Godzilla film kapcsán.

Hirdetés

A szörnyek királya visszatért! Vagy legalábbis hamarosan vissza fog térni... A Warner Bros. bemutatta a Godzilla: King of Monsters első teaserét, amit minden bizonnyal rövidesen egy trailer is követni fog a San Diego-i Comic-Con alkalmával. Az eseményen kiemelt figyelmet kap a 2014-es Godzilla folytatása, ami kicsit a Cloverfield hangulatát idézi meg az első bemutatott képsorokkal.

Hirdetés

A nagyágyúkat szerencsére még nem lőtték el, de a filmben nem csupán Godzilla, hanem Mothra, Rodan és King Ghidorah felbukkanására is számíthatunk az előzetes infók alapján. Az első rész legnagyobb problémája sokak szerint az volt, hogy túl sokat kaptunk az emberekből és túl keveset a szörnyekből. Hogy ezt orvosolják-e a folytatásban az nem derül ki teaserből, amiben csupán Mille Bobby Brown látható, de ha az embereket ezúttal úgy tálalják, ahogyan most őt, akkor velük sem lesz különösebb probléma.

Reach Monarch

MBB (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

A Godzilla: King of Monsters 2019. május 31-én kerül a mozikba, Michael Dougherty (Krampus) rendezésében. A film cselekménye elővetíti a 2020-ra kitűzött Godzilla vs. Kong-ot, amiben a popkultúra talán két legismertebb óriásszörnye fog összecsapni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.