Hirdetés

Comic-Con 2016 - Az ördögűző hangulatos előzetest kapott

|

Az ördögűző sorozat kapott egy új hátborzongató előzetest.

Hirdetés

Az ördögűző a mai napig megállja a helyét, mint a műfaj egyik legjobb darabja, ezzel pedig a FOX is tisztában van és készített belőle egy sorozatot, mert idén ez lett a menő a csatornák között.

Hirdetés

A történet marad, csak 13 részen keresztül nézhetjük, ahogy egy pap mindent próbál, hogy megmentsen egy fiatal lányt, akit megszállt maga az Ördög, mindezt napjainkban. A filmben rengeteg mindenre nem akadt idő és ezért kifejezetten alkalmas arra, hogy a tévében is bemutatkozzon.

A főszerepben Ben Daniels és Geena Davis, a készítő pedig Jeremy Slater. Premier szeptember 23-án lesz és itt az első előzetes:

 

Nem ez az első horrorsorozat idén, korábban már bemutatták a Damient, de a kirobbanó siker elmaradt, akárcsak a kaszabolós (Scream, Scream Queens) sorozatok esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.