Hirdetés

Megérkezett az előzetes a Preacher befejező évadához

|

Két hét múlva útjára indul a sorozat negyedik évada.

Hirdetés

Két hét múlva startol a 2016-ban útjára indult és a rajongók körében magát azonnal kultstátuszba helyező Preacher sorozat negyedik és egyben befejező évada, amihez a San Diego Comic-Conra egy teljes értékű előzetest is magával vitt az alkotógárda.

Hirdetés

A rendezvényen Seth Rogen vezetőproducer mellett a széria olyan főszereplői, mint Dominic Cooper, Ruth Negga, Julie-Ann Emery és Mark Harelik szintén tiszteletüket tették, akik rendre Jesse Custert, Tulip O'Hare-t, Lara Featherstone-t és Istent keltik életre. A panel során a jelenlévő szerencsés kevesek több jelenetet is megnézhettek a következő szezonból, amely a beszámolók szerint újfent tobzódni fog mindenféle beteges és fura arcoktól, ami alapvetően érdekessé teszi a sorozatot. 

A mindösszesen egy perc hosszú hivatalos előzetest szerencsére online is közzétette a Preachernek otthont adó AMC, amit az augusztus 4-én induló befejező évad előtt még megtekinthetnek pár alkalommal a széria rajongói egy stílusosan elborult plakáttal egyetemben: 

Ti nézni fogjátok az utolsó évadot? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.