Hirdetés

Comic Con 2016 - rejtélyes karakter a Zsivány Egyes legújabb képén

|

Vadiúj szereplőt köszönthetünk a Zsivány Egyes legfrissebb promóanyagán.

Hirdetés

Ha azt hitted, hogy a Disney már kifogyott a Zsivány Egyest népszerűsítő anyagokból a múlt heti Star Wars Celebration ünnep miatt, akkor tévedtél. Bár ez közel sem ér fel egy új előzetessel vagy egy kulisszák mögötti videóval, de azért több, mint a semmi. Amiről pedig szó van, az nem más, mint egy új karakter leleplezése, mely a minap indult Comic-Conon történt.

Hirdetés

A találó nevet kapó Edrio Two Tubes egy érdekes légzőkészülékkel ellátott zsoldos pilóta, aki miután megtudta, hogy szülőbolygóját, Yar Togna-t elfoglalta a Birodalom, csatlakozik az Ellenálláshoz Saw Gerrera oldalán. Gerrera először a Klónok háborúja animációs sorozatban tűnt fel, aki a filmben Forrest Whitaker képében fog megelevenedni. Az egyenlőre még nem világos, hogy Edrio egy fontosabb mellékszereplő lesz-e, vagy csak egy menő kinézettel rendelkező fickó, aki a háttérben lapul.

A Zsivány Egyes december 16-án nyit a mozikban, főbb szerepekben pedig Diego Luna, Forest Whitaker, Felicity Jones, Alan Tudyk, Riz Ahmed és Mads Mikkelsen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.