Hirdetés

Comic-Con 2017 - rendezőre talált a Shazam!

|

Nem verték nagy dobra, de megvan ki dirigálhatja a Shazam! filmet.

Hirdetés

A napokban elkezdődött a pletykálódás miszerint a Shazam! lehet az a film, amit a Warner Bros. következőnek napirendre helyez a DC adaptációk háza táján. Most úgy fest, hogy nem volt megalapozatlan a híresztelés, ugyanis végre rendező is áll a projekt élén.

Hirdetés

A Comic-Conon külön kitelepülése van az iMDb-nek ahol interjúkat készítenek sztárokkal, rendezőkkel és írókkal. Az egyik ilyen interjú alanya David F. Sandberg volt, akit korábban már szóba hoztak a Shazam! filmmel, most pedig a rendező nem habozott bejelenteni, hogy bizony ő készíti az adaptációt. A váratlan válasz még a kérdést feltevő Kevin Smitht is meglepte egy pillanatra, aki röpke zavara után megérdeklődte hogyan haladnak a munkálatok:

"Egész szépen kezdenek összeállni a dolgok,"-válaszolta Sandberg. "Nagyon megvagyok elégedve a forgatókönyvvel és azzal ahogyan minden alakul, szóval szuper izgalmas ez az egész."

Sandberg nevéhez az Amikor kialszik a fény és a hamarosan mozikba kerülő Annabelle 2: A teremtés köthetőek. Reméljük a Warner Bros. paneljánál többet is megtudunk a Shazam!-ról és kíváncsian várjuk, hogy a horrorfilmes rendező mikor láthat hozzá az első képregényes munkájához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.