Hirdetés

Comic-Con 2017 - rengeteg csatát ígér a Vikingek 5. évadának trailere

|

Premierdátummal és egy akciódús előzetessel jelentkezett a Vikingek új szezonja.

Hirdetés

A History nagysikerű sorozata november 29-én tér vissza a képernyőkre egy 2 órás premierrel. A bejelentésre a Vikingek Comic-Con panel beszélgetése alatt került sor, ami folyamán az évad első trailerét is bemutatták.

Hirdetés

A következő etaphoz Jonathan Rhys Meyers (Tudorok) is csatlakozik Bishop Heahmund szerepében, aki mellé olyan közkedvelt szereplők térnek vissza, mint Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgard (Floki), Alexander Ludwig (Bjorn) és Alex Hogh Andersen (Ivar).

"A Vikingek a történetmesélésrél szól,"-mondta Arturo Interian a History szkriptelt műsoraiért felelős alelnöke. "Amikor Michael Hirst (showrunner) elárulta a premierrel kapcsolatos terveit rájöttünk, hogy két órára lesz szükségünk, hogy mindezt elmondhassuk. Az ötödik évad olyan feltérképezetlen területekre viszi a vikingjeinket, amiket eddig még nem láthattunk a sorozat során."

Már nagyon várjuk, hogy megérkezzen a Vikingek új évada. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.